Služba za tehničke i druge slične poslove


Šef:

  • Vojislav Trbović

 

Aktivnosti Službe: 

Osnovna delatnost Tehničke službe jeste izvođenje radova održavanja i adaptacija prostora objekata Instituta. Radno vreme Službe je 07-15.00 časova. Služba obezbeđenja Instituta vrši obezbeđivanje pokretne i nepokretne imovine i života pacijenata i zaposlenih, kao i kontrolu pristupa i ograničavanje saobraćaja u krugu Instituta sa cilјem olakšavanja funkcionisanja istog. Radno vreme je 00-24 časa.

Centralna kuhinja sprema 3 obroka dnevno za sve ležeće pacijente. Radno vreme centralne kuhinje je 06-19.00 časova.

Vešeraj i šnajderaj su zaduženi za pranje, peglanje i šivenje veša, postelјine i uniformi. Radno vreme vešeraja je 06-19.00 časova, subotom 06-14.00 časova.

Kotlarnica obezbeđuje zgradu sa vodom i parom koja se koristi za kuhinju, vešeraj i zagrevanje sanitarne tople vode i grejanje. Radno vreme kotlarnice je 00-24 časa od ponedelјka do nedelјe.

Vozni park prevozi i pacijente kao i zaposlene. Radno vreme voznog parka je 07-19.00 časova utorkom, sredom i petkom, ponedelјkom i četvrtkom od 00-24.00 časa.

Aktivnosti vezane za tretman infektivnog otpada tiču se uništavanja medicinskog infektivnog otpada i obavlјaju se 06-14.00 časova.

Tehnička služba, vešeraj i peglaonica, kotlarnica i vozni park su smeštene u zasebnoj zgradi, dok se kuhinja nalazi u sklopu same zgrade bolnice.