Заказивање/отказивање амбулантних прегледа

Од 01.07.2021. заказивање амбулантног прегледа за пацијенте се врши преко ИЗИС-а од стране изабраног лекара у домовима здравља.

Отказивање прегледа
Уколико пацијент није у могућности да дође на заказани преглед на Институту за ортопедију Бањица код лекара специјалисте, исти мора бити отказан најкасније пет дана до заказаног прегледа на број телефона 011/362-0000.

На самом улазу у Институт се спроводи тријажа - мерење температуре, узимање података и увид у медицинску документацију. Обавештавамо вас да на преглед, пријем или интервенцију дођете највише 30 минута пре заказаног времена. Уколико дођете пре тог времена нећете бити у могућности да уђете у Институт.

За време боравка у Институту обавезно је поштовање свих прописаних мера заштите: ношење маске (преко уста и носа) као и држање прописаног растојања. Ваши пратиоци не улазе у зграду (осим за тешко покретне пацијенте).

За амбулантне прегледе и дијагностичке процедуре тест није потребан.

Због реконструкције Одељења за радиолошку дијагностику, од 15.09.2022. год., прегледи на апарату за мерење густине костију – DEXA – се неће изводити.
О термину почетка рада истих накнадно ћемо вас обавестити.